Ziua Uşilor Deschise 2020

Chiar dacă, constrânși de pandemie, vom organiza Zilele Ușilor Deschise în format online, te asigurăm, dragă elev absolvent, că UTM îți va deschide ușile într-o captivantă și nebănuită lume a creației și inovației inginerești.

Tocmai de aceea îți sugerăm, dragă viitor student, să beneficiezi de posibilitatea de a savura din plin întregul potențial al Facultăţii Energetică şi Inginerie Electrică. Astfel, miercuri 24 iunie 2020, cu începere de la ora 11.00, vei fi însoțit de către echipa managerială a FEIE formată din decanul facultăţii, prodecanii studii, șefii departamentelor, precum și șefii programelor de studii, cărora le vei putea adresa orice întrebare care te interesează privind procesul de studii la UTM.

Înregistrarea se face online: https://utm.md/admiterea/usi-deschise/

Update: noutatea despre acest eveniment poate fi accesată aici.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .