Mobilitate ERASMUS+ la UEMR

Ajuns la finalul stagiului ERASMUS+ de elaborare a lucrării de diplomă petrecut la Facultatea de Inginerie și Management (Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa), Adrian Rachieru, studentul grupei EM-161 la Facultatea de Energetică și Inginerie Electrică (Universitatea Tehnică a Moldovei), a susținut cu succes astăzi, 26.05.2020, în regim online, colocviul de elaborare a proiectului de diplomă în fața comisiei formate din coordonatorul programului de studii „Electromecanică”, ș. l. dr. ing. Elisabeta Spunei și prorectorul instituției, conf. univ. dr. ing. Chioncel Cristian.

Această mobilitate academică a fost realizată cu succes depăşind toate constringerile provocate de pandemia #Covid19 şi a fost posibilă graţie efortului depus de către dna Elisabeta Spunei, fapt pentru care îi suntem recunoscători!

Felicitări Adrian pentru că te-ai descurcat cu brio în această perioadă deloc uşoară şi te aşteptăm să revii în siguranţă acasă.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .