Realegerea dlui Viorel BOSTAN în funcţia de Rector UTM

La 10 decembrie 2020, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN a fost reales în funcția de rector al Universității Tehnice a Moldovei. Timona UTM îi este încredințată la 5 ani distanță, după ce pe 12 noiembrie 2015, UTM își alegea un nou rector, candidatura sa impresionând prin succese academice, științifice și didactice.

Un scrutin în care rezultatele eforturilor depuse au contat!
Domnul Viorel BOSTAN a obţinut un scor care ar fi fost valabil faţă de orice candidat, deoarece în perioada primului mandat s-a muncit enorm şi eficient.
Felicitări Stimate Domnule RECTOR pentru obţinerea unui nou mandat! Ne dorim să fiţi şi în continuare la conducerea #UTM în stilul caracteristic Dvs, iar noi vă vom susţine!
Mulţumesc colegilor #FEIE care au participat activ la procesul de votare (preţenţa 87%) chiar dacă timpul de afară nu era deloc prietenos.
 
(Visited 37 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .