Radio Studentus: Comunicare în Campus

Radio Studentus continuă informarea tinerilor abiturienţi despre oferta academică UTM. În cadrul ediției din 13 iulie 2021 dr.conf. Victor GROPA, decanul Facultății Energetică și Inginerie Electrică, a onorat invitaţia de a participa la emisiunea ”Comunicare în Campus”, unde a prezentat detalii despre cum sunt pregătiţi specialiști în domeniile #Energetica şi #InginerieElectrica.

Oferta academică a facultății pentru Ciclul I (Licenţă) constă din următoarele 5 programe de studii:

Mai nou, din vara acestui an, se inițiază un nou program de studii, foarte interesant și anume ”Ingineria sistemelor de energii regenerabile”, unde se va valorifica unul din cele mai dotate laboratoare ale facultăţii.

Primii 2 ani, absolut toți studenții parcurg același traseu educațional, indiferent de programul de studii solicitat în admitere, specializarea fiind realizată în anii superiori cu implicarea la unele discipline de specialitate a unor profesori invitați din România.

Durata studiilor este de 4 ani la secția zi, + 1 an pentru cei de la frecvență redusă, cărora le vom propune învăţământ bazat pe prezenţa #online ce le va permite să participe la ore din orice colţ al lumii.

Dragă candidat la studii! Dacă te fascinează domeniile energetică și ingineria electrică, vino la FEIE să-ți urmezi visul! Utilizarea eficientă a resurselor energetice şi valorificarea surselor de energii regenerabile, exploatarea rațională a sistemelor de alimentare cu energie electrică şi termică, automatizarea proceselor tehnologice pe baza sistemelor electromecanice inteligente, metrologia, standardizarea şi asigurarea calității necesită specialiști cu studii tehnice universitare pe care le oferă Facultatea Energetică și Inginerie Electrică.

(Visited 149 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .