Prof. Ion SOBOR este “Om Emerit”

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat în data 05.02.2020 înalte distincții de stat în conformitate cu decretul nr.360 pe care l-a semnat la 24.12.2019.

Astfel, s-au învrednicit de ordine și medalii simpli cetățeni care au activat în diverse domenii și care pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, agricultori care au contribuit la dezvoltarea infrastructurii social-economice, profesori care au depus o muncă imensă pentru a educa mai multe generații, medici care au succese considerabile în activitatea profesională, sportivi de performanţă care au dus faima țării noastre peste hotare, artiști, actori și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă măiestrie profesională și ne-au reprezentat destoinic țara în întreaga lume.

Prof. Ion SOBOR este reprezentantul Facultăţii Energetică şi Inginerie Electrică, căruia i-a fost acordat titlul onorific “Om Emerit” pentru munca imensă depusă, pentru activitate şi dedicație profesională.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .