Brevete şi Medalii CNR-CME

Consiliului Director al CNR – CME a decis în data de 23.01.2020 să acorde Brevetul şi Medalia CNR-CME în semn de apreciere pentru sprijinul deosebit acordat creşterii prestigiului Comitetului National Român al Consiliului Mondial al Energiei în ţară şi străinătate pentru dr.hab.prof. Valentin ARION şi pentru decanul FEIE dr.conf. Victor GROPA.

Acordarea distincţiilor a avut loc la Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), care a avut loc joi 6 februarie 2020 la sediul ISPE din or. Bucureşti, România.

De-a lungul timpului aceste titluri s-au acordat la Profesori Universitari, Decani, Rectori, Directori de companii sau institute de cercetare. Noile direcţii şi strategii ale Consiliului Mondial al Energiei adoptate în septembrie 2019 la Congresul Mondial din Abu Dhabi, au aratat ca în lupta împotriva schimbarilor climatice şi modernizarea sistemelor energetice este indispensabil să promovăm Educaţia, Cercetarea, Inovarea, Standardizarea.

Mulţumim mult CNR-CME pentru aceste înalte aprecieri!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .