Olimpiada Tehnică Republicană de Electrotehnică, ediţia 2021

Departamentul Inginerie Electrică (FEIE) a organizat joi, 22 aprilie 2021, în format online, sub egida CEGHID, cea de-a 2-a ediţie a Olimpiadei Tehnice Republicane de Electrotehnică pentru absolvenții de colegii/centre de excelență.

La această ediţie au participat 17 elevi absolvenți a Centrului de Excelență în Energetică și Electronică, Colegiului Politehnic din Bălți, Colegiului Tehnologic din Chișinău, Colegiului Tehnic Agricol din Soroca (ediţia precedentă din anul 2019 poate fi accesată aici).

Dorindu-le mult succes la rezolvarea testelor, organizatorii, în persoana domnului Radu MELNIC, directorul CEGHID, și dr.conf. Ilie NUCĂ, șeful Departamentului Inginerie Electrică, le-au adresat și un mesaj motivațional: învingătorii Olimpiadei vor fi la înmatriculați la UTM în afara concursului, la specialitatea/domeniul de formare profesională corespunzătoare profilului la care sunt premiați.

Competitorii au avut de rezolvat un test-grilă din 25 de întrebări, iar după expirarea timpului acordat au intrat pe rol membrii Comisiei de examinare: conf. univ., dr. Ilie NUCA, șef Departament Inginerie Electrică, și lectorii universitari Ghenadie TERTEA și Vadim CAZAC.

Laureații Olimpiadei Tehnice Republicane de Electrotehnică – 2021 desemnați prin ordinul rectorului UTM și vor ridica diplomele la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică, la o dată stabilită ulterior. Toți participanții la Olimpiada de Electrotehnică vor beneficia de diplome și cadouri din partea  sponsorului și partenerului FEIE-UTM – Companiei VOLTA, cel mai mare distribuitor de produse electrotehnice din țară

(Visited 16 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .