Conferința științifică „Science in Foreign Languages 2022”

Ceremonia decernării diplomelor de participare a studenţilor FEIE la Conferința anuală “Science in Foreign Languages”, desfăşurată în cadrul Săptămânii Limbilor Străine, a avut loc recent, pe 6 mai 2022, în Sala de Lectură a Facultăţii.
La eveniment au fost apreciați următorii studenți : Stavila Dan (EIE-201), Florea Loredana (ISEM-211), Haiducu Cristian (ISEM-211), Păduraru Daniel (ISEM-211), Leva Gheorghe (EIE-211), Demianic Mirela (EIE-211), Pachiurcă Dan (EIE-211), Cristev Dmitri (EIE-212), Zmeu Mihai (ISEM-211 f/r).
La conferința din 28 martie au participat şi 3 bravi elevi de la Instituția Privată Liceul Columna, Daria Rațeeva (cl.11R), Marin Culea (cl.11R),
Ilie Golban (cl.11R), care au prezentat cercetări actuale din domeniul tehnic.
La eveniment li s-a oferit certificate pentru postere următorilor studenți: Haruța Alexei (ISEM-211), Stoleru Ion (ISEM-211), Pușcașu Sandu (ISEM-211) și Ponomarenco Maria (EE-212).
Ne mândrim cu voi!

(Visited 15 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .