Optimizarea sistemelor electromecanice hexafazate

Domnul Victor Sergheevici PETRUȘIN de la Universitatea Tehnică din Odessa a prezentat în fața profesorilor din cadrul Departamentului Inginerie Electrică, seminarul științific pe tema „Optimizarea sistemelor electromecanice hexafazate”.

Profesorul ucrainean și-a împărtășit experiența în domeniul modelării sistemelor electromecanice multifazate reglabile, dezvăluind principiile de calcul și modalitățile de optimizare a acestor sisteme.

Cadrele didactice din cadrul Departamentului Inginerie Electrică exprimă sincere mulțumiri dlui prof. Victor PETRUȘIN pentru prezentare, dar și pentru posibilele începuturi de colaborare pe tematica dată.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .