Acreditarea programelor de master

Echipa Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) a efectuat miercuri, 2 martie 2022, o vizită de lucru la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică (FEIE) a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) în contextul procesului de evaluare externă a programelor de master: „Energie și Mediu”, ”ElectroEnergetica”, „Inginerie Electrică” și „Ingineria și Managementul Calității”.

Procesul este planificat cu o durată de 3 zile, în prima zi fiind organizate interviuri cu personalul managerial, didactic şi non-didactic al UTM, studenţi şi absolvenţi FEIE, precum şi angajatori din domeniu. Pe parcursul celei de-a 2 zi membrilor Comisiei de evaluare a ANACEC au fost prezentate laboratoarele, centrele de cercetare și standurile demonstrative elaborate de către absolvenții şi colectivul FEIE.

Din numele facultăţii venim cu multumiri pentru toate persoanele care s-au implicat în acest proces şi sperăm că efortul depus va fi valorificat prin acreditarea tuturor programelor de master incluse în oferta educaţională FEIE.

 

(Visited 41 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .