Ziua Energeticianului 2019

O tradiţie frumoasă are loc la Facultatea Energetica si Inginerie Electrica cu ocazia celebrării sărbătorii profesionale “Ziua Energeticianului” (stabilită în HG908 din 16.12.1994).

Astfel, la şedinţa specială a Consiliului Facultăţii ce a avut loc vineri, 20 decembrie 2019, au fost premiaţi 10 din cei mai buni studenţi ai facultăţii, care au obţinut rezultate frumoase atât la reuşită academică, cât şi în activităţi extracurriculare! Fiecărui premiant i s-a înmânat câte o diplomă, un rucsac de firmă, cadouri și un premiu în valoare de 1000 lei.

Cu prilejul frumosului eveniment 7 cadre didactice a facultăţii au fost distinse cu Diplome de Onoare 🏆 ale Ministerului Economiei și Infrastructurii. De altfel, şi Biblioteca Facultăţii Energetică şi Inginerie Electrică a venit cu o surpriză plăcută, organizând o expoziţie de carte dedicată acestei zile, cu îndemnul “Felicitări, dragi energeticieni şi Vă aşteptăm la bibliotecă!!!“.

Mulţumim tuturor partenerilor #FEIE care au oferit suportul necesar, mulţumim Premier Energy Moldova, mulţumim #Energocom. Multe succese în continuare, dragi studenţi!

(Visited 160 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .