UTM în vizită la LED Market

Este dificil să construieşti. Este şi mai dificil să consolidezi o echipă.
Este deosebit de placut când le reuşeşti!

Compania „LED market” a fost înfiinţată în anul 2004 şi a crescut odată cu dezvoltarea noilor tehnologii de iluminare LED, devenind între timp un pioner local şi cu visuri măreţe care şterg frontierele.

Directorul Vadim Danu, absolvent UTM, a deschis uşile joi, 20.02.2020, pentru Alma mater şi a prezentat compania, explicând în detalii cum a reuşit şi ce planuri de viitor are.

Vizita a fost una de succes, căci doar pe această cale se poate construi o colaborare durabilă dintre mediul academic şi cel economic.

LED Market oferă clienţilor confortul, experienţa şi posibilitatea de a alege lumină de înaltă calitate pentru spaţii publice, spaţii profesionale sau acasă. Sortimentul vast al produselor LED îmbinat cu cele mai noi tehnologii oferă posibilitatea abordării individuale a fiecărei solicitări venite din partea clienţilor pentru iluminarea diferitor spaţii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .