Profesori premiati de Rector

Inițiativa rectorului UTM, lansată în ianuarie 2020, a fost realizată astăzi, 18.02.2020, prin transmiterea în posesie personală a unor laptopuri performante pentru cadrele didactice FEIE.

Potrivit rectorului, aceasta este doar o primă etapă a unui program de durată, prin care administrația UTM își propune să sublinieze și să stimuleze calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea cadrelor didactice în evoluția de zi cu zi a comunității academice a UTM. Astfel, profesorii care au intrat în posesia laptopurilor le vor putea utiliza în proiectarea cursurilor la departament, în studiul la bibliotecă sau acasă, în cadrul diferitelor simpozioane, conferințe, stagii, mobilități etc.

În perspectivă, tendința cadrelor didactice de a-și valorifica potențialul și, eventual, a spori eficiența actului de instruire prin integrarea tehnologiilor informaționale ar putea fi susținută și prin acordarea diferitelor instrumente hardware și software, astfel ca activitatea multilaterală a profesorilor UTM să devină impecabilă.

Pe această cale, Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică vine cu sincere mulţumiri adresate administraţiei UTM şi, în special, rectorului UTM, prof.univ., dr.hab. Viorel BOSTAN.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .