The future of the energy sector – Hawaii case study

Green City Lab Moldova, în colaborare cu #AEER, a organizat la #FEIE o lecție deschisă privind experiența implementării politicilor verzi în Hawaii, cu exemple care pot fi preluate la nivel național.
👉 Peste 60 de studenți de la Facultatea Energetica si Inginerie Electrica a UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei au aflat despre experiența internațională a implementării politicilor verzi, cu accent pe rezultatele din Hawaii.
🌎 Lecția publică „The future of the energy sector – Hawaii case study” a fost susținută de Directoarea Hawaii Green Infrastructure Authority (HGIA), Gwen Yamamoto Lau, care se află într-o vizită în R. Moldova.
🤝 Studenții au fost curioși să afle despre exemplele care pot fi preluate în Republica Moldova, pentru dezvoltarea energiei verzi. De asemenea, tinerii și-au manifestat deschiderea de a participa cât mai des la astfel de evenimente informative pentru viitorii specialiști din domeniul energetic și mulțumim administrației facultății pentru deschidere și ospitalitate.
👉 Hawaii Green Infrastructure Authority (HGIA) este una dintre cele mai progresive organizații în domeniul finanțării proiectelor EE și SER din SUA, iar Hawaii – unul dintre liderii mondiali la capitolul sprijinului acordat energiei verzi.
(Visited 28 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .