Jocuri Sportive între Colaboratorii UTM

Comitetul Sindical al salariaților UTM a organizat în perioada 5-6 mai 2022, competiţia universitară Spartachiada salariaților, ediția 2022, cu genericul „Întotdeauna uniți, întotdeauna spre noi victorii”. A fost un eveniment de amploare la care au participat 156 de angajați, din 11 subdiviziuni universitare la 9 probe sportive prevăzute de Regulamentul Spartachiadei: volei mixt, mini fotbal (bărbați), joc de dame (b/f), sah (b/f) tenis de masă (b/f), darts (b/f), aruncarea mingii de baschet la coș (echipa b/f), ștafeta (echipa 2b/2f), starturi vesele (Familia sportivă UTMista).

Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică a fost reprezentată demn de o echipa în componenţa căreia au intrat: Ina DOBREA, Victor GROPA, Marcel BURDUNIUC, Tatiana PUICA, Vadim CAZAC, Ghenadie TERTEA, Lucian GRUŞAC, Octavian MANGOS, Adrian ROTARU, Boris JINGAN.

În cadrul festivități de premiere, Președintele Comitetului Sindical al salariaților UTM, conf. univ., dr. Viorica URSU, alături de șeful Departamentului Educație Fizică și Sport al UTM, dl Anatol POPUSOI, conf.univ., dr. au premiat câștigătorii, adresându-le felicitări pentru rezultatele obținute și i-au îndemnat să prezinte și în continuare performanțe și spirit competitiv la următoarele ediții ale Spartachiadei.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .