Parteneriat cu VOLTA

Colaborarea dintre compania “VOLTA” și Facultatea Energetică și Inginerie Electrică (FEIE) a existat de ani buni, fiind permanent alături în organizarea conferinței internaționale ”SIELMEN”, oferind echipamente pentru procesul didactic și pentru activități de cercetare, stimulând studenții cu diverse Burse, angajarea în câmpul muncii etc.

Am decis că această colaborare trebuie să fie însoțită și de un act care confirmă acțiunile realizate, dar care prevede și noi direcții de colaborare benefice ambelor părți. În acest context de idei, dr.conf. Victor GROPA, decanul FEIE, precum și dr.conf. Ilie NUCĂ, șeful Departamentului Inginerie Electrică, au efectuat o vizită productivă la sediul companiei VOLTA unde au discutat pe diverse subiecte cu dl Ghenadie CREȚU, directorul general și dl Dumitru FUSARU, directorul comercial.

Fiind implicați în diverse proiecte ştiinţifico-aplicative, echipele de cercetători ai facultății au beneficiat recent de echipamente procurate de la compania VOLTA, care a oferit suport promt în identificarea celor necesare pentru ca proiectele să fie de succes, fapt pentru care îi mulțumim!

(Visited 131 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .