Mesajul Administraţiei UTM

Stimaţi studenţi ai Universităţii Tehnice a Moldovei,

Administraţia UTM vă aduce la cunoştinţă că în contextul situaţiei epidemiologice create la moment în Republica Moldova, procesul de studii se transferă din formatul bazat pe contact direct în cel cu utilizarea mijloacelor şi instrumentelor TIC.

Pentru eficienţa realizării acestuia, în cel mai apropiat timp, veţi fi contactaţi prin email-ul corporativ* de către Administraţia facultăţii şi cadrele didactice titulare ale disciplinelor pe care le urmaţi în acest semestru pentru stabilirea modalităţilor de realizare a activităţilor didactice cu utilizarea mijloacelor şi instrumentelor TIC.

Pentru cursurile plasate pe platforma educaţională MOODLE vă recomandăm să accesaţi forumurile aferente disciplinelor de studii.

Vă rugăm să fiţi receptivi, responsabili şi disciplinaţi, astfel încât perioada pe care o traversăm să nu se reflecte negativ asupra calităţii studiilor Dvs.

Administraţia UTM şi cadrele didactice vor depune maxim efort pentru a vă facilita învăţarea.

Cu respect,

Administraţia UTM

(Visited 4 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .