Asigurarea durabilităţii formării continue

Rectorul #UTM, Viorel Bostan, alături de prorectorul informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, Dinu Turcanu, a salutat astăzi, 10 decembrie 2019, participanții la Atelierul de lucru privind asigurarea durabilității formării continue în sectorul eficienței energetice în clădirile publice, menționând importanța obiectivelor acestui eveniment, inclusiv în dezvoltarea capacităţilor fundamentale de verificare și întreținere eficientă a stării clădirilor publice, precum și instalațiilor aferente lor, prin accesul la cele mai noi teorii, concepte, modele şi tehnici necesare pentru o gestionare eficientă și rentabilă, dar și diversificării ofertei educaționale pentru UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei.

De asemenea, a fost menționat că rezultatele așteptate ale acestui atelier sunt – acțiunile identificate și responsabilitățile asumate pentru a asigura buna desfășurarea a cursurilor de instruire în EE, menționând suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, Agenția pentru Eficiență Energetică, dar și reprezentanților Direcției Formare Continuă UTM.

Atelierul s-a dovedit o platformă foarte eficientă de comunicare, dovadă fiind și participanții acestuia: consultanți ai proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL), implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Director #AEE, Dragos Pidleac și reprezentanți ai acestei instituții, decan Facultatea Urbanism și Arhitectură, Sergiu Bejan, decan Facultatea Energetica si Inginerie Electrica, Victor Gropa, șef Direcție Formare Continuă, Valentin Amariei, reprezentanți ai universității implicați în procesul de formare continuă, precum şi reprezentanţi ai Centrului de Excelență în Construcții şi a Centrului de Excelenţă în Energetică şi Electronică.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .