Studiază cu noi


Ingineria Energetica și Electrică este pasiunea noastră. Oferim programe de studii pentru cele 3 cicluri ale procesului educaţional: licență, masterat și doctorat, precum și multe oportunități interesante de a crește (participări la conferinţe, workshop-uri, training-uri, cursuri de perfecţionare, etc). Fie că vrei să studiezi un program de licență sau unul de masterat – FEIE este mai mult decât locul potrivit pentru o carieră de succes în inginerie.

Toate cursurile noastre sunt dezvoltate în baza cerințelor industriei și excelenței noastre în cercetare. Datorită acestei abordări, tezele de an, de licență, masterat şi doctorat sunt bazate pe subiecte practice, solicitate de agenții economici, iar lucrările de absolvire includ mostre, dispozitive și standuri experimentale.

Mai mult decât atât, fiecare student primeşte un cont universitar de email (de ex: prenume.nume@ee.utm.md) care oferă multiple posibilităţi ale pachetului Microsoft Office. Utilizând acest email universitar fiecare student se poate conecta la platforma universitară “Universitatea Mea” pentru a-şi vizualiza reuşita academică, precum şi alte informaţii de caracter personal. La UTM există şi platforma Moodle, destinată pentru realizarea învăţământului la distanţă, unde sunt plasate cursurile în format digital.

Noi promovăm un mediu de studii prietenos și încurajăm ideile noi, proiectele îndrăzneţe și implicarea studenților și cadrelor didactice.

Procesul de studii este ghidat prin diverse Regulamente interne (XV), avizate de RECTOR si aprobate de SENAT, iar circuitul documentelor în UTM este posibil utilizând mostre de cereri (XVI).

(Visited 485 times, 1 visits today)