Studiază cu noi


Ingineria Energetica și Electrică este pasiunea noastră. Oferim programe de studii pentru cele 3 cicluri ale procesului educaţional, precum și multe oportunități interesante de a crește profesional şi personal (participări la conferinţe, workshop-uri, training-uri, cursuri de perfecţionare, etc).

Noi promovăm un mediu de studii prietenos și încurajăm ideile noi, proiectele îndrăzneţe și implicarea studenților și cadrelor didactice. Toate cursurile noastre sunt dezvoltate în baza cerințelor industriei și excelenței noastre în cercetare. Datorită acestei abordări, tezele de an, de licență, masterat şi doctorat sunt bazate pe subiecte practice, solicitate de agenții economici, iar lucrările de absolvire includ mostre, dispozitive și standuri experimentale.

Mai mult decât atât, fiecare student primeşte un cont universitar de email (de ex: prenume.nume@en.utm.md) care oferă multiple posibilităţi ale pachetului Microsoft Office. Utilizând acest email universitar fiecare student se poate conecta la platforma universitară “Universitatea Mea” pentru a-şi vizualiza reuşita academică, precum şi alte informaţii de caracter personal. Pentru realizarea învăţământului la distanţă la UTM există platforma Moodle, unde sunt plasate cursurile în format digital.

Studiile sunt organizate conform Procesului Bologna în baza sistemului european de credite academice transferabile (ECTS) şi sunt acreditate periodic de către ANACEC, ceea ce demonstrează nivelul calitativ, corespunzător standardelor naționale. Diplomele emise absolvenţilor UTM sunt recunoscute internaţional (vezi Lista Statelor în Anexa 1) şi pot fi verificate pe pagina CTICE al Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării.

Procesul de studii este ghidat prin Regulamente interne, avizate de RECTOR si aprobate de SENAT. Fie că vrei să studiezi un program de licență, masterat sau unul de doctorat – FEIE este mai mult decât locul potrivit pentru o carieră de succes în inginerie.

(Visited 875 times, 1 visits today)